English
Deutsch
Nederlands

De pers

Voor een uitgebreid artikel over Jan Tinnemans in het magazine "Hondensport en Sporthonden", klikt u hier!!

Gouden speld

"Op vrijdag 7 september 2007 werd door het hoofdbestuur tijdens de receptie ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van de KNPV een gouden speld uitgereikt aan de heer Jan Tinnemans te Ospel."

-De politiehond KNPV-

 Deze gouden speld had hij gekregen voor bijzondere verdiensten voor de KNPV (Koninklijke Nederlandse Politiehond Vereniging)  en bovendien werd hij aangeduid als pionier voor de Mechelse Herder met stamboom binnen de KNPV. De gouden speld is de hoogste onderscheiding die de KNPV telt

 

 

 
2 jaar daarvoor was de zilveren speld reeds aan Jan Tinnemans aangeboden door de voorzitter van de afdeling Limburg op voorspraak van zijn (club)leden van de PHV Trouwe vriend als bijzondere verdienste en ter gelegenheid voor zijn jubileum van 25 jaar voorzitter van PHV De Trouwe Vriend.
 
 

Tevens wordt Jan Tinnemans regelmatig genoemd wanneer het over het africhten en fokken van Mechelse herders gaat. Zo wordt hij ook aangehaald in het boek, wat gemaakt is ter ere van het 75 jarig bestaan van de Nederlandse vereniging voor Belgische herdershonden.(NVBH).  Klik op de foto's voor een vergrote versie.

  

 

hond
hond