English
Deutsch
Nederlands

Uitstekende huisvesting en overige voorwaarden

In Ospel beschikt kennel Perle de Tourbière over een fraai kennelcomplex met meer dan uitstekende huisvesting voor de ouderdieren en de pups. Er zijn vele riante binnen- en buitenkennels en alle verblijven hebben een zeer hygiënische omgeving.
 
 
 
           
 
 
 
 
 
Het kennelcomplex leent zich ook uitstekend om gasten te ontvangen die vervolgens in een kort tijdsbestek zelf een indruk kunnen opdoen.
Een belangrijke voorwaarde voor het verantwoord fokken vormt uiteraard ook de voeding. Net zoals bij mensen geldt immers : een topatleet kan geen topprestaties neerzetten zonder de juiste voeding. Jan Tinnemans is al decennia betrokken bij de ontwikkeling van de juiste voeding voor sporthonden. Resultaat is een gezonde sporthond met een sterk en gespierd gestel. Defecten ten gevolge van ondoordacht fokken -zoals zich deze bij enkele andere rashonden heeft gemanifesteerd- komen niet voor.
Ook deze betrokkenheid toont aan dat kennel Perle de Tourbière een doordachte en brede fokvisie hanteert. Een visie met oog voor de toekomst zodat dit type Mechelaars ook de komende generaties het raspaardje onder de werkhonden zal blijven.
Het voorgaande neemt overigens niet weg dat de fokprodukten van Jan Tinnemans niet voldoen als een gezonde huis- en gezinshond. Een belangrijke voorwaarde is een consequente opvoeding maar het resultaat is een hele fijne en eerlijke hond voor groot en klein !
 
hond
hond